A SEO / SEM Toolbox

Ha van egy dolog, amit találtam az életben, ez, hogy miután a megfelelő eszközök a feladat, hogy az élet sokkal könnyebb. Próbálja ki a csavart a robbantási kupakkal majom kulccsal – ez csak nem fog működni, és akkor fáj a folyamat (valószínűleg kisebb töredékek az alkarját, esetleg a mellkas és a szemében, ha éppen nem visel védőfelszerelést – nem kellemes egyáltalán). A SEO / SEM Toolbox: 79 Eszközök és tippek Minden Keresés Marketer

Ugyanez vonatkozik Keresés – ha csinálsz bármilyen szakmai Search Marketing, szükség van a megfelelő eszközöket a munkát. Az alábbiakban olyan eszközök, amit akár használt, tesztelt, vagy hallottam nagyon jó dolog, hozzáadott kommentár adott esetben. Ha van valami, amit elfelejtettem, postai úton az észrevételeket, vagy csepp én egy vonal.

Backup Eszközök

Komolyan – ez elsősorban azért, mert túl sokan ne csináld ezt. Olvassa el Rae Backup PSA, ha nem hiszel nekem.

 1. SugarSync – Én személyesen használják Cukor Sync, mert szeretem a tüzet, és felejtse el a módszert szinkronizál az online és az én laptop – dupla mentés egy kb.
 2. Backblaze – Haven “t használni őket, de biztosan van nyom. Ha a geek, olvassa el, hogyan épülnek Petabájtnyi a költségvetést
 3. RSync.net – a Windows felület nehézkes, de ha fut a Unix-box bárhol és adatbázisok, ez tényleg olcsó a darab elme, és a támogatás clueful és barátságos.
 4. WP-DB-Backup – kell, ha futsz bármilyen wordpress blog.

Ok, ez az útból, menjünk a szórakoztató dolgokat.

Backlink Discovery Eszközök

1. Yahoo Site Explorer – A Grand Daddy közülük minden. Korlátozott a 2000 tartományban per eredménye nem teszi lehetővé, hogy különbséget a különböző típusú kapcsolatok (átirányítások, nem következik, törölt, stb), de nem tudja verni az árat. Aaron Wall régi Backlink Analyzer egy nagyszerű módja annak, hogy boncolgatni Site Explorer eredményeket.
2. Majestic SEO – Szeretem a Majestic. Ez a legjobb dolog fog történni a SEO egy hosszú, hosszú ideig. Rövid az épület saját web grafikonon, ez egy csodálatos dolog. A felület feltétlenül szüksége van némi munka, de a jó minőségű és mennyiségű adat (sokkal jobb, mint a Yahoo), valamint a szűrés és célzási lehetőségek segítségével egy pokoli kapcsolat kiépítése eszköz.
3. SEOmoz’s Linkscape – Én személyesen nem próbáltam még Linkscape, a Majestic megfelel az igényeimnek, de hallottam már jó dolgokat. Van egy részletes post át a GoodROI a Majestic Vs Linkscape azok számára, akiket érdekel.
4. Google Blog Search – Kitartok ezt, mert attól függően, hogy a nap és milyen algoritmus érzés, akkor kap egy jó részét a blogok össze vissza linken keresztül parancsot. Minden bizonnyal nem 100%-ig pontos, és valószínűleg egy részét az adatok, de működik egy sokkal jobb, mint a hasonló link: parancs a Google Search.
5. Link Diagnózis – Wiep javasolta ezt, gyors módszert hoz létre kapcsolat statisztika.

Link menedzsment eszközök

1. HighRise – Bár ez egy általános Contact Manager, egy kis manipuláció teszi HighRise egy nagy link eszköz. Majd talán mélyebb részletekbe menő egy másik állásba. Ha utálod 37 Jelzések, van még BatchBook, ami szintén jó.
2. BuzzStream – Próbáltam BuzzStream egy darabig, és én valóban nagyon tetszett -, hogy azt mondta HighRise volt egy csomó adataink, így nem volt érdemes időnket váltani, de ha te most kezdik meg ez egy jó ötlet.
3. Raven SEO – Több a globális SEO eszköz, akkor csak egy link megszerzése vezetője, amikor találkoztam először egy linket menedzser, úgy, hogy ezért is van. Szeretem a lehetőség, hogy márka, hogy az ügyfelek, és azt hiszem, érdemes egy pillantást. Nekik van egy 30 napos próbaverzió, így nem sokat veszít.
4. Excel – Az öregecske, de Komámasszony – ha nem a Web 2.0-s vagy nem bízz a saját adatait, akkor az Excel tökéletes az Ön számára – csak győződjön meg róla, van egy jó módja a változások követése.
5. Speciális Link Manager – Én is használtam ezt a takarékos, és én nem vagyok nagy rajongója a felületet, de ez egy jó, megbízható eszköz a valaki, aki szeretne egy darab asztali szoftver.

Versenyképes kutatási eszközök

1. SEMRush – ez a nagyszerű eszköz segítségével is látni, ahol a versenytársak rangsorában, valamint, ha veszel AdWords forgalmat. Ők a közelmúltban korszerűsítése UI amelynek eredményeképpen egy sokkal könnyebben használható, és az adatok kiváló – Bárcsak én frissítettek egy kicsit gyakrabban (hasonlóan a hatályos frissítés elérhető MajesticSEO).
2. KeywordSpy – Ha csinálsz bármilyen PPC / Marketing, KeywordSpy alapvetően horzsolások AdWords, és megmutatja, hirdetéseket és kulcsszavakat. Nagyon szeretem a lehetőséget keresni a különböző affiliate hálózatok és egyedi leányvállalatok.
3. DomainTools – Nagy dolog látni, mi más oldalakra valaki birtokol, mi az a IP, és nyomon követheti a felvásárlások és a versenytársak. Szintén nagyszerű módja, hogy nyomon követhesse a saját domain. Az egyetlen dolog, ami kiszívja az ügyfélszolgálat nem létezik (mind e-mailen és telefonon) és árképzési struktúra valóban bizarr.
4. Versenyezz – Én kérdéseket Versenyben – Nem szeretem az árképzési struktúra és találok a beszélt egy csomó ember, hogy az adatok pontatlanok vadul, de ez sokkal olcsóbb, akkor Hitwise, és sokkal többet ér, ha te működő több iparágakban.
5. LinkedIn – Az emberek olyan neurotikus megtartásáról szól mindent a különböző szervereken, de aztán mindent elárul a kapcsolatot. Nem értem azt sem.
6. Facebook – Ugyanaz, mint a kapcsolatot.
7. Az ezzel kapcsolatos: parancs a Google gyakran tárnak fel néhány nagyon érdekes dolgot városrészek, több webhely tulajdonosa ugyanaz a szervezet, és még segít megtalálni link hálózatok. Olyan volt, mint ez előtt történt a közelmúlt változásairól és most még jobban.

Kulcsszó Eszközök

Nem használok kulcsszó eszközök, mint régen – de azt hiszem, hogy ők hasznos, ha Ön keresi új hiánypótló, avagy valami munkát az ügyfelek számára. Meg kell őket kezelni, egy csipet sót, és a legjobb módja annak ellenőrzésére pontosság futtatni néhány PPC hirdetések csak azért, hogy egy ötlet a benyomások és pontos keresési forgalom.

1. Adwords Kulcsszóeszköz – Én csak menni, mi a pontos egyezés.
2. Wordtracker – határozottan igen eltérő eredményeket, majd a Google, olyan szép, hogy kap egy jó ötlet, hogy mi folyik itt.
3. Once Again, Aaron mindent egy helyen – miért tűnik úgy, mintha az csak egy épületet ezek az eszközök már?
4. A AdCenter Excel plugin klassz, de ha szükség van az Excel 2007 és az on-line használni.
5. Azt hiszem, a Yahoo még mindig létezik most, így kap egy ötletet, mennyisége belül a Search Marketing fiókjába. (Mellesleg, már valaki sikeresen megkaptam valaki a telefont 1866-YAHOOSM az elmúlt, mondjuk, 6 hónap?)
6. A Wordtracker kérdés eszköz jó, ha te lóg ki a hosszú farok. Nem tudom, hogy pontosan ez, mégis.

Eldobott tartományok

Én is rá kellene bízni a képzelet most, hogy miért kell vásárolnia kulcsszó domainek vagy talán lejáró domain linkek. Mindezek a helyek vannak a pluses és minuses de ezt hol kell menni vásárolni lejáró domain. Nem hiszem, amit valaha láttam valami jó a Pool és én csodálkoztam, hogy még mindig léteznek. NameJet kap hálózati megoldás, és eNom tartományok, és SnapNames kap Register.com, Moniker és mindezen bizarr harmadik világ regisztrátorok még sosem hallott. TDNAM a GoDaddy, és ezek ára falc, mivel csak GoDaddy is.

 1. SnapNames
 2. NameJet
 3. TDNAM

Domain Aftermarkets

Néhány hasznos hírlevelek és Szerviz domain értékesítési helyek. Rick, a Sedo és a BuyDomains is közvetítő számára, ha van valami érdemes értékesítés. A legtöbb domainers nem igazán, nem. COMS, de (bővebben, hogy egy másik post), de õk még mindig a legjobb, hogy eladja az Ön számára, mínusz jutalék természetesen.

 1. RickLatona
 2. Sedo
 3. BuyDomainsv
 4. AfterNic
 5. LuxuryNames
 6. MostWantedDomains

Egyéb Domain eszközök

1. DNForum – A DNForum tagsági rendszer nem éri meg.
2. NamePros – néha talál jó vásárol, amelyek nem szerepelnek máshol ezeken a fórumokon.
3. Domain Kutatási eszköz – Én is használtam a múltban, és ez egy jó kis eszköz, ha egy kivételesen nagy listát domain alatt folyik át rajta. Azt tanácsolom, hagyja, hogy fuss egyik napról a másikra, és egy proxy.
4. FreshDrop – megéri a 39 $ havonta, hogy az élet sokkal könnyebb, ha megnézzük a leesett területeken érdemes megvenni.
5. DropDay egy ingyenes, némileg kisebb harangok és a síp változata FreshDrop, de ez a munka.
6. Kap egy üzletkötő – nem eszköz, hanem egy tanács – ha csinálsz valamit komoly online, győződjön meg arról, hogy hány aki hívhatjuk közvetlen és tudja, hogy az Ön regisztrátora. Tudom, hogy Moniker és GoDaddy ezt, nem tudok beszélni mások számára.

Rank Ellenőrző

1. Advanced Web Ranking kiváló, pontos, jól jelentéseket és ütemezett ellenőrzés és mentések.
2. Rank Checker FireFox jó egy csipetnyi, de bizonyosan nem olyan erős, mint AWR. Kezdek beteg tőzsdei Áron, btw, de mindenképpen jó eszköz, és ők szabadon.

Analytics

1. Google Analytics – Megpróbálom, és ez egy alufólia kalapot
2. Clicky – Jó, úgy egy kicsit szokni kell. Jelenleg fut ezen az oldalon.
3. IndexTools (vagy bármi Yahoo! kéri, hogy most) – Én szerettem ezt az egy pontot, de mint minden mást Yahoo csavarni fel is.
4. A Ház – Használhatja PiWik, mint egy jó alap. Ha csinálsz affiliate marketing: ez a Prosper 202 tartani mindenki a kezekkel az adatokat.
5. Prosper 202 – Ha csinálsz bármilyen PPC vezető generáció / affiliate, te egy idióta, ha éppen nem használja ezt, vagy hasonló nyomkövető eszköz. Szintén levelek nagy lábnyom és a Compete.com statisztikákat, hogy mi a verseny-ig.

PPC menedzsment és teremtés

1. Google Adwords Editor – Azt hiszem, ez (és a nyílt API) sokat segített a Get Google tapadás – ha csinálsz súlyos AdWords, legalábbis meg kell, hogy ezzel az eszközzel.
2. A rendkívül nagy kampányok és tölt, azt hiszem, az API egy jobb módja annak, hogy hozzon létre eszközöket, amelyek pontosan mit kell tennie.
3. AdCenter Desktop – nem olyan elegáns, mint az AdWords Editor, de ez a munka.
4. Yahoo Marketing Desktop – Ó, várj, hogy nem mentesíti a 2010-ig. Idióták – Rövid Yahoo állomány emberek. (Tartok nincs találat, hosszú vagy rövid a Yahoo, mint az írás).
Szerencsére került kiadásra GPL licenc, így most töltse le itt. Nagyszerű eszköz létrehozására mindenféle kampányok, például a földrajzi módosítókat, vagy ha dolgozik semmit modellek (mondjuk laptop akkumulátorok).
5. Exkluzív – Derek Beau kulcsszó eszköz – Ez a gyerek létre egy nyílt forráskódú PHP változata SpeedPPC néhány évvel ezelőtt, és vette le alatt akár jogi eszközökkel gyakorolt nyomás, vagy a ruhába. Szerencsére került kiadásra GPL licenc, így most töltse le itt. Nagyszerű eszköz létrehozására mindenféle kampányok, például a földrajzi módosítókat, vagy ha dolgozik semmit modellek (mondjuk laptop akkumulátorok).
6. Ha bármilyen munkát az Excel, különösen a PPC, menj és vesz DigDB. Ez a legjobb Excel add-on valaha, és teszi igazán élet így sokkal könnyebb.

Automatizálás

1. Szeretem Eclipse bármit kapcsolatos (ugh!) nézi kód.
2. RentACoder, oDesk, munkabörzék Elance.com, ebben a sorrendben a minőségi programozók. És ha egyszer találsz egyet, jól kezelje őket.
3. UBot volt csak mentesít. Még nem próbáltam, de ez alapvetően úgy néz ki, mint egy nagyszerű módja annak, hogy hozzon létre automatizálási szoftver mindenféle feladatokat nincs igazi programozási tudást, ami szerintem nagyszerű.
4. John említett 80Legs, ami úgy néz ki, mint egy kényelmes módja annak, hogy automatizálják mindenféle mászó eszközök, anélkül, hogy építsen, és mértéke az első robot. Ha nem próbálja meg, hadd tudjam meg hogyan megy ez.
5. Ha sok az ismétlődő feladatok, amelyek megkövetelik az emberi Hallottam jó dolgokat TimeSvr.

Kapcsolatok

1. WiTopia – olcsó biztosít VPN-hozzáférést a POP-ben Los Angelesben, San Francisco, Newark (New York hívják, de ez Newark), Virginia, a Manchester és London. Nagy ellenőrzésére SERPs az egész hely, és néha néz Hulu ha külföldön (bár ők a hozzá). Biztos vagyok benne, vannak más dolgok, akkor használja a VPN ..

Fórumok

A legtöbb online fórumokon beszél marketing és a pénzt is shitte. Kérjük, hogy tartsa szem előtt a következő tanácsot online idegen you’e soha nem találkozott:

1. SEOBook Közösség – érdemes minden egyes fillért.
2. WickedFire – több, a PPC / CPA / Scammy Rebill tömeg, ha figyelmen kívül hagyja a NSFW és dráma van néhány jó dolog.
3. WebmasterWorld – Ha lenne megszabadulni a bérleti amely nem teszi lehetővé igazi domain nevek Azt hiszem, hogy lenne sokkal jobb. Pubcon egy konferencián par excellence, mégis.
4. Digitális Point – Van Shawn Hogan még kb? Egyébként ez a fórum nagyon haszontalan KIVÉVE a vásárlás / eladás / Kereskedelem, ami legjobban a Mos Eisley a SEO világ.

Egyéb

1. Evernote – nagyszerű eszköz tartása megjegyzi, bejelentés, stb Jó a kliens találkozók, brainstorming, nyomkövető költségek, mindegy.
2. Quickbooks – Nem értem, miért néhány jól ismert és rendkívül sikeres web marketingesek (tudod, ki vagy) még mindig használja az Excel.
3. Smart Draw – greating készítésére mindenféle táblázatok bizonyítani bármit is akar, vagy hogy linkbait.
4. RoboForm – Ha több mint 5 jelszavakat, és mert a munka online csinálsz, töltse le ezt az eszközt, és ez most. Ez takarít meg órát, és napra a csalódottság, és adja meg igazán kemény jelszavakat indítani. A kegyelemdöfést, hát fel a sugarsync.
5. TrueCrypt – bizalom senki. Főleg, ha a keresztezési US Customs, ahol nincs joguk a jogellenes házkutatás és a lefoglalás.
6. Foxit Reader – sokkal könnyebb és könnyebb, majd az Adobe Acrobat. Tedd alapértelmezett PDF olvasó.

Share

Hozzászólás nem lehetséges.