Keresőmarketing

Professzionális Online-reklám ügynökség

A keresőmarketing immár a közepes vállalkozások esetében is stabil helyet vívott ki magának, mint a vállalkozások marketing-mixében egy további csatorna. A célcsoportok közvetlen megszólítása, mérhető eredmények és teljesítmény-orientált elszámolási modellek jelentik a lényeges előnyöket ennél a hatékony módszernek, amellyel új ügyfeleket szerezhetnek a cégek.

Más reklámozási formáktól eltérően a digitális hirdetési világban számtalan apró, finomhangoló „csavar” létezik. Több száz éles alkalmazáson keresztül tanultuk meg ezek hatékony piaci alkalmazását. Az új ügyfelek megszólításától a felhasználók irányításán át a kapcsolatkérésig illetve rendelésig terjedően optimalizáljuk a folyamatokat.

Keresőmarketing egy kézből
A teljes keresőcsatornás értékesítést optimalizáljuk. Kezdve a megvásárolt keresési eredmények optimális költségvetésén, az organikus eredmények klasszikus kereső-optimalizálásán át egészen addig a célzott tevékenységig, amely a látogatók új ügyféllé válását eredményezi.

A keresőmarketingben egyszerű a reklámfolyamat. Egy érdeklődő keres, talál és összehasonlít különböző ajánlatokat, döntést hoz és vásárol. Önnek tehát csak annyi a dolga, hogy a megfelelő ajánlattal, a megfelelő időben megtalálható legyen a megfelelő helyen! Ez pontosan irányítható egyrészt jól definiált kulcsszavak elhelyezésével a megfelelő klikkelési árajánlattal rendelkező vásárolt hirdetési kapcsolatok esetében, másrészt a releváns tartalmakkal (Content) és Backlink-ekkel, a jó keresőoptimalizálás segítségével.

Azonban az még nem elég, ha a potenciális érdeklődők rátalálnak az oldalunkra. Legalább ilyen fontos, hogy a látogatókat új ügyfeleinkké tegyük. Ezen a téren a versenyképesség, a megjelenés és a felhasználóbarát felület a döntő. Minél relevánsabbak vagyunk a célcsoport számára, annál sikeresebbek leszünk. Használja ki Ön is a tapasztalatunkat és Know-how-nkat.