Keresőoptimalizálás

Több figyelem, több látogató, nagyobb forgalom, nagyobb siker…

Ön is kínálja a termékeit és szolgáltatásait a világhálón? Vállalkozásának sikere ma már nagymértékben függ attól, hogy megtalálják-e Önt az interneten. A potenciális ügyfelek maguk is aktívan keresik a legjobb teljesítményt, legjobb ajánlatot és a legjobb terméket. Az Ön ügyfelei hol szoktak keresgélni? Egy internetes keresőt hívnak segítségül és a találati lista alapján tájékozódnak. Ha az Ön oldala nem található meg a találati lista első lapjain, akkor máris hátrányba kerül.

Pontosan itt jövünk mi a képbe! Hiszen a professzionális keresőoptimalizálás javítja az Ön jelenlegi helyezését a keresőkben és növeli látogatóinak számát – ezzel pedig a forgalmát is. Tegyük a látogatókat ügyféllé!

Kiismeri magát a keresőoptimalizálás területén? Tudja, hogyan tehet szert több látogatóra, több potenciális ügyfélre és nagyobb forgalomra a honlapja segítségével? Mi tudjuk!

Olyan keresőmarketinget kínálunk Önnek, melyben a legfrissebb ismereteket és standardokat alkalmazzuk: jól felépített stratégiák és koncepciók, hosszútávú nemzetközi tapasztalat és folyamatosan aktuális tudás adják az alapot, hogy optimális eredményeket tegyünk lehetővé az Ön számára a keresőoptimalizálás (SEO) terén.

Rugalmas szolgáltatóként komplett szolgáltatáscsomagokat éppúgy kínálunk, mint egyes részterületek igénybevételét:

Már rendelkezik weboldallal? Akkor elemezzük annak keresőmotor-alkalmasságát, egyedi stratégiát dolgozunk ki, és optimalizáljuk az Ön internetes megjelenését.

Egyáltalán nem vagy nem megfelelő mértékben van jelen a világhálón? Akkor fejlesztünk Önnek egy honlapot, amely Önhöz illik és már a kezdetektől fogva figyelembe veszi a keresőoptimalizálás minden szempontját. Szolgáltatásunk tartalmaz minden fontos kritériumot: kezdve a koncepciótól, a webdesign-on, a web-tartalmon (web-content) és kulcsszavakon keresztül, egészen a keresőkbe való bejelentkezésig.

SEO-tanácsadás, ajánlat & eljárásmód

Szolgáltatásaink és ajánlataink moduláris felépítésűek, hogy ügyfeleink részére egyedileg alakíthassuk ki az optimális tanácsadási csomagot. Az individuális, az Ön igényeire szabott intézkedési katalógusnak köszönhetően konkrét optimalizálási potenciált mutatunk fel.

Más szolgáltatóktól eltérően mi nem átalánydíjakat számlázunk. Ahol Ön már jól áll, ott nincs is szükség további beavatkozásra, tanácsadásra. Az előny az, hogy Ön csak azt rendeli meg, amire ténylegesen szüksége van. A tanácsadási megbeszélések történhetnek személyesen Önnél vagy a mi irodánkban, de közös telefonkonferencia útján is. Ezáltal bekapcsolhatja a beszélgetésbe IT-partnerét is annak érdekében, hogy optimálisan kihasználja a lehetőségeket saját honlapján. Meghatározzuk az optimalizálás céljait, és SEO szakembereink egy helyzetelemzés nyomán kidolgozzák a megfelelő intézkedési katalógust valamint egy individuális optimalizálási stratégiát, hogy a megfelelő kulcsszavakra Ön legyen a lista elején. A tanácsadási teljesítményt általában modulárisan számoljuk el, azaz ingyenes előzetes elemzésünk után Ön kap egy strukturált ajánlatot az egyes, Önre individuálisan kialakított tanácsadási elemekről.